Welkom bij WANCO | Dé bouwmarkt van Nijmegen-Oost

Besluit je zelf aan de slag in te gaan in je huis of tuin? Kom dan eens bij ons langs voor de juiste materialen en een vrijblijvend advies! Wij staan altijd voor je klaar met ons team van klusprofessionals, voor elke klus in en rondom je huis.

 

 

Dé doe-het-zelf-specialist voor alle klussen in en rondom het huis.

Ga je binnenkort verbouwen en ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het installeren van sanitair of het plaatsen van een wandje? Wij hebben verschillende experts in ons team, waardoor we altijd een vakman of -vrouw hebben die alles weet over jouw klus.

Kom eens langs in onze winkel waar we al het materiaal hebben, zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Van schroeven tot platen, van kranen tot afvoermaterialen. Ons team van klusprofessionals staat met een glimlach voor je klaar om je te adviseren en te helpen, zodat jij je klus kunt klaren!

 

Dé doe-het-zelf zaak met aandacht voor jou

Ga lekker zelf aan de slag! Bouw de zolder om tot een mooie thuiswerkplek of ruim die rommelschuur op en zorg dat je overzicht krijgt van al je gereedschap waarbij je ook nog de fietsen kwijt kunt. Kan je woonkamer een opfrisbeurt gebruiken? Maak die ene muur tot een kunstwerk met een nieuw behang of verf de muur in een kleur die jij wilt. Doe het samen met WANCO.

Bij WANCO adviseren en inspireren we je graag over alles wat te maken heeft met je klus in huis. Met onze uitgebreide ‘klusadviezen’ van bijvoorbeeld een muur verven tot het monteren van een wastafel, maak je het jezelf gemakkelijk. Bij WANCO is alles verkrijgbaar voor het slagen van jouw klus. Jij hebt de wil en de vaardigheden, wij de expertise!

 

 

Meer dan alleen een doe-het-zelf winkel

Bij WANCO kun je terecht voor een compleet assortiment aan doe-het-zelf producten. Of het nu gaat om spijkers, schroeven, moeren in alle denkbare afmetingen of om een compleet assortiment professionele verf van bijvoorbeeld Sikkens, Histor of Wijzonol. Wist je bijvoorbeeld dat WANCO een eigen houtafdeling heeft inclusief houtzagerij? Hier kan elke plaat op maat gezaagd worden.
Liever tijd voor leuke dingen dan klussen in en om je huis? Of wil je wel maar heb je twee linkerhanden? Met de WANCO Klusservice word je gehele project uit handen genomen.

 

Over WANCO

WANCO is opgericht is in 1937 opgericht door de heer J. Wanders Sr. en is sindsdien niet meer weg te denken uit Nijmegen-Oost. Onze klanten komen uit de buurt en de meeste mensen kennen we persoonlijk. We zijn een gezellige buurtwinkel met vakkundig personeel waarvan de meesten al jaren in trouwe dienst zijn. Loop eens binnen om rond te snuffelen in ons uitgebreide assortiment of gewoon voor een praatje. Over klussen raak je niet uitgepraat!

Alle voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Om de hoek in hartje Nijmegen Oost
  • Ook voor maar één schroefje

‘Als ik iets aanpak wat ik nog nooit heb gedaan durf ik dat omdat ik weet dat de jongens van Wanco me zullen helpen. Het zijn trouwens ook leuke gasten. Ja, ik heb altijd zin om even naar Wanco te gaan.’

Lieke Bisschop