Verf

De medewerkers op de verfafdeling staan u graag bij in uw verfkeuze. Een vakkundig advies en tips voor een optimaal resultaat zijn bij Wanco vanzelfsprekend.

Met onze mengmachines mengen wij nagenoeg elke kleur voor u in heel veel verschillende producten en kwaliteiten. Zelfs kleuren van onze concurrenten mengen wij op producten van vele betere kwaliteit. Uiteraard is ons gehele assortiment te mengen in RAL-kleuren, NCS-kleuren, Sikkens-kleuren, Wijzonol-kleuren, Flexa- en Histor-kleuren, Farrow&ball-kleuren, Koopmans-kleuren en Rambo-kleuren.

Wij hebben meer dan 15 topmerken op voorraad zoals Sikkens, Wijzonol, Koopmans, Vos, Vewelux, Flexa, Histor, Rambo en Cetabever Wij voeren ruim 10 jaar ons eigen private label genaamd WANCO voor binnen en buiten.  Een topkwaliteit product in een zeer aantrekkelijke prijs / kwaliteitverhouding. We leveren bijna alle merken die niet voorradig zijn in de meeste gevallen binnen 1 werkdag.

Uiteraard hebben wij ook de benodigde kitten voor uw schilderklus in huis. acrylaatkit, siliconenkit, hittebestendige kit, etc.

We hebben ook alle soorten lijm voor uw klus we voeren onder andere de bekende merken zoals Bison en Patex maar ook onbekende merken die vergelijkbare kwaliteit zijn en qua prijs antrekkelijker zijn zoals DenBrave. Ook hebben we een groot assortiment voor gaten in de muur of in uw houtwerk hiervoor hebben wij verschillende vullers van het merk Alabastine en Koopmans in huis.

Vraag gerust om advies bij deze klusjes!

ASSORTIMENT

Verf mengen in alle mogelijke kleuren! Maak gebruik van onze verfmengservice!

BINNENVERF

Binnenverf

Voor binnen hebben we zeer veel verfproducten. Voor hout, metaal of een muur hebben we verf in elke kleur in mat, zijdeglans, halfglans of hoogglans. U kunt ook kiezen of de verf met oplosmiddel (terpentine) of zonder oplosmiddel (water) moet zijn.

Verf op terpentine basis kan binnen vergelen. Bij ons vindt u diverse verfproducten waarbij dat probleem is verholpen!

GRONDLAK

Grondlak

Grondverf is de basis van het schilderwerk. Het zorgt voor de hechting van de volgende laag maar is ook belangrijk voor de uiteindelijke bescherming. Wij mengen speciaal voor u de grondverf in iedere gewenste kleur, zowel op waterbasis als op terpentinebasis.

Voor elke ondergrond hebben wij voor u de juiste grondverf!

schuren

Voor de bescherming van hout, metaal en diverse kunststoffen kunt u verf gebruiken. Lak beschermt en verfraait uw hout, metaal of kunststof. Goede voorbereiding is gewenst. Schuren met papier of met pads. Met de hand of met de machine.

Wij leveren alle soorten schuurpapier en pads. Voor handschuren en/of machine.

.

MUURVERF

 

Muurverf

In ons assortiment vindt u verschillende muurverven. We hebben extra matte muurverf  en zijdeglanzende muurverf.. Ook hebben we keuze uit normaal afwasbaar, extra afwasbaar of zelfs afschrobbaar. Door onze ruime ervaring met woningen in Nijmegen-Oost kennen wij de specifieke problemen die dergelijke soort muren met zich meebrengen. Of het nu gaat om een vochtige kelder of een beschimmelde badkamermuur. Voor bijna ieder probleem hebben wij een oplossing of advies in huis.

De volgende merken muurverf hebben wij in huis:

Albastine

Global

Flexa

Vewelux

Wijzonol

Wanco Superpower

BEITS

BEITS

Beits is verkrijgbaar in transparant en dekkend. Voor zowel binnen als buiten hebben we keuze uit veel kleuren. Van Sikkens en Cetabever kunnen we de transparante beits mengen in onze mengmachine. Van Wijzonol, Sikkens, Vewelux of Wanco Classic schakelverf hebben we keuze uit vrijwel alle kleuren die maar te mengen zijn in onze mengmachine.

Bij Wanco kunt u ook altijd een uitgebreide kleurenwaaier lenen om thuis rustig de kleuren uit te zoeken!