Veiligheid

Nijmegen staat inmiddels in de top drie van steden met de meeste inbraken.  Wist u dat een professionele inbreker binnen 2 minuten zonder sleutel toegang tot uw woning heeft zonder daarbij inbraakschade te maken.  Het hoeft geen uitleg dat wij als leverancier van veiligheid en anti inbraak sloten alles van dit onderwerp afweten.

Je veilig voelen in je eigen woonomgeving is iets wat we allemaal koesteren. Primaire veiligheid begint al bij de voordeur van uw woning. Een goed slot op de voordeur, veilig hang en sluitwerk van ramen en deuren vraagt de juiste aandacht. Bij de aankoop van een woning wordt dit vaak vergeten. Als specialist op dit terrein adviseren wij onze klanten als het gaat over het juiste hang en sluitwerk die een bijdrage leveren aan uw veiligheid en dat van uw kostbare spullen.  Zo zijn wij volledig op de hoogte van onder andere sloten voorzien van de zogenaamde  kerntrek beveiliging. de laatste nieuwe ontwikkeling op sloten gebied, met politie keurmerk,  dat potentiële inbrekers buiten de deur houdt.

Soms eist uw verzekeraar dat uw woning of bedrijfspand volgens het politiekeurmerk wordt beveiligd. Bij veel verzekeraars krijgt u hiervoor een korting op uw premie. Door uw woning te beveiligen volgens het politiekeurmerk heeft u tot 90% minder kans op inbraak. Kom langs en laat u informeren over de mogelijkheden afgestemd op uw specifieke situatie.