Klusservice

WANCO Klusservice | Voor alle klussen in en rondom huis

Klussen vraagt veel tijd, vaardigheid en behendigheid en natuurlijk het juiste gereedschap. Niet voor iedereen is dit weggelegd. Juist voor deze doelgroep kent WANCO de Klusservice. Van het installeren van het sanitair of het ophangen van de buitenlamp, tot het verbouwen van de kinderkamer of het plaatsen van een inloopkast. Het team van de WANCO Klusservice neemt het graag voor je uit handen.

WANCO Klusservice ontzorgt

We gaan een stap verder in het ontzorgen van onze klanten. Met de WANCO Klus service nemen wij een project geheel uit handen. Dit doen wij door met je in gesprek te gaan over de wensen van het project. Wat is er allemaal mogelijk? Wanneer kan het uitgevoerd worden en voor welk bedrag? Wij coördineren het project en zorgen dat de taken worden uitgedeeld aan onze klus-experts. Het resultaat: een tevreden klant met een topresultaat!

Alle voordelen op een rijtje

  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Altijd de juiste vakman voor jouw klus
  • Geen onverwachte kosten

Klusservice/energie-lek check spelregels

  • Het uurtarief van de klusservice is €57,50 inclusief btw
  • Minimale afname is één uur
  • Voor een offerte (een bezoek aan huis) wordt een uurtarief gerekend van €25,-
  • Er worden geen voorrijkosten gerekend. Alle genoemde prijzen in onze offertes zijn inclusief 21% btw
  • De klusservice neemt de eerstvolgende maandag contact met u op. Dus houd uw telefoon in de gaten!

Indien u de aanvraag instuurt gaan wij ervan uit dat u kennis heeft genomen van de spelregels. U gaat automatisch akkoord met bovengenoemde spelregels van de Wanco Doe-Het-Niet-zelf klusservice.

‘Een schuifpui plaatsen, een schuur bouwen of een tv-aansluiting aanleggen.
Ze weten overal een oplossing voor’

Wim Coenen

Maak nu een afspraak

Ga je binnenkort verbouwen of wil je dat die ene klus nu eindelijk wordt opgepakt? Maak dan nu een afspraak met een van onze vakmensen. Wij komen bij jou langs en zullen samen een plan maken van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Vervolgens gaan wij aan de slag en krijg je een gespecificeerde offerte. Daarna gaan we alle werkzaamheden inplannen, alle materialen zijn voorhanden. Wij zijn daarom snel en flexibel. Ons klusteam staat voor je klaar!